Lørdagsskolen for børn

Lørdagsskolen er en sprogskole for børn fra 4 år og op. Hver anden lørdag fra september til marts/april  mødes vi i kirken, synger et par danske sange og går til klasserne, mens mor eller far sætter sig i church hall’en for at læse danske blade og aviser eller sludre med de andre forældre. Børnene kommer til at gå i klasse med børn på deres egen alder og niveau.

Undervisningen er uformel. Lærerne er frivillige, men erfarne undervisere.  I Lørdagsskolen er man del af et fællesskab. Og fællesskabet fokuserer på, at eleverne lærer at tale, læse og skrive dansk, så de kan begå sig i hverdagssituationer i Danmark. Vi vil forbedre vores elevers evne til socialt og kulturelt at integrere sig med deres danske familie og venner og skabe danske venskaber i London, så de oplever fordele ved både at have dansk og engelsk baggrund.

Da undervisningen er hver anden uge, pålægger det familien at tale dansk derhjemme for at støtte op om undervisningen og eksempelvis bruge danske film, bøger, app’s og aviser til at udvikle sproget.

Dit barn skal være dækket af et familie-årsmedlemsskab af kirken for at deltage i Lørdagsskolen, så han/hun er forsikret under undervisning. Undervisningen er ikke en kirkelig aktivitet, så alle, uanset religiøs baggrund, kan deltage.

 

Undervisningen koster for en hel sæson £85 pr. barn. Voksenundervisning £105.

 

 

Man skal bruge sin pinkode fra aktivt medlemskab for betaling af undervisning som kan gøres HER

 

 

 

 

 

For yderligere information, og sikre plads i klassen, kontakt skoleleder Pia Jeppesen på e-mail: [email protected]

 

 

 

 

 

Datoer for efteråret 2023:  9.sept., 23. sept., 7. okt., 21. okt., 4. nov., 18. nov., 2. dec.

 

 

Datoer for foråret 2024:  13. jan., 27. jan., 24. feb., 9. mar., 23. mar., 13. apr., 27. apr.

 

 

Lucia er d. 10. december 2023 og Fastelavn d. 10. februar 2024

 

 

 

Lørdagsskolens klasser:

Børnehaveklassen - Reception, alder 4-5

Dansk 1 - Year 1-2, alder 5-7

Dansk 2a - Year 3-5, alder 7-9, undervisning på dansk  

Dansk 2b - Year 3-5, alder 7-9, undervisning delvist på engelsk

Dansk 3a - Year 5+, alder 9-13+

Dansk 3b - Year 5+, alder 9-13+

I Lørdagsskolen er der plads til alle. Hvis man ikke har midler til at betale for skolen, kan man søge The Danish Church Benevolent Fund eller kontakte [email protected]