Medlemskab

Medlemskab af Den Danske Kirke i London

Folkekirken i Danmark drives ved hjælp af kirkeskat. Medlemskabet træder i kraft, når man døbes i en Folkekirke. Anderledes er det med kirken her i London. Her bliver man først medlem, når man har tegnet medlemskab.  

Ved at tegne medlemskab er du med til at sikre, at der også i fremtiden vil være en dansk kirke i London for dig og din familie og de omkring 50.000 danskere i Greater London. Medlemsbidraget til Den Danske Kirke i London er betragteligt lavere end det kirkeskatten i Danmark.

Vi håber, at du og din familie har haft gode oplevelser i kirken og til en af vore mange aktiviteter, som betyder, at du vil ønske at tegne medlemsskab.

Sådan bliver du medlem

Hvis du har en engelsk bankkonto, kan du betale via Direct Debit, enten månedligt eller årligt. Det tager kun et minut eller to at sætte op, du skal blot bruge dit kontonummer og sort code. Brug linkene nedenfor til at vælge den type medlemsskab og det betalingsinterval, der passer dig bedst:

MEDLEMSKAB
Familie Betal £9 pr. månedBetal £108 pr. år
Enlig Betal £7 pr. månedBetal £84 pr. år
Pensionist & Studerende Betal £5 pr. månedBetal £60 pr. år
DONATION
Medlemskab med donation Betal £17 pr. månedBetal £204 pr. år
Medlemskab med donation Betal £42 pr. månedBetal £504 pr. år
Medlemskab med donationBetal £83.33 pr. månedBetal £1000 pr. år


Hvis du ikke har en engelsk bankkonto, kan du blive medlem for et år ad gangen ved at betalemed betalingskort her.Du er også velkommen til at kontakte os på [email protected] for at arrangere betaling via check / postal order eller kontant i kirken.

Håndtering af persondata

Hvis du vælger at tegne medlemskab eller give en donation, godkender du, at dine persondata håndteres som beskrevet i vores privacy notice.

Er du skattepligtig i Danmark?

Du kan vælge at overføre din kirkeskat til Den Danske Kirke London. Det koster ikke ekstra, til gengæld har det stor betydning for os. Vi hjælper gerne med papirarbejdet.

Du kan finde blanketten for begæring om fritagelse for betaling af kirkeskat i Danmark her, eller ved at henvende dig til kirkekontoret eller på tel: +44 (0)20 7935 7584. Blanketten sendes til en af præsterne.  

Er du skattepligtig i Storbritannien?

Hvis du betaler skat i Storbritannien og giver støtte til Den Danske Kirke i London, kan du øge din støtte med 25% uden at betale så meget som 1p ekstra. Det gør du ved blot at udfylde denne Gift Aid erklæring.

Med din tilladelse vil kirken som en registered charity kunne modtage Gift Aid fra HM Revenue & Customs (HMRC), og dermed bliver dit bidrag bliver 25% mere værd. Det gælder både for medlemsbidrag og donationer, forudsat at din donationen ikke er anonym. Eksempelvis vil et Familiemedlemskab blive £27 mere værd om året. Du kan læse mere om Gift Aid konceptet på HMRC’s hjemmeside.