Konfirmation

Vil du gerne konfirmeres i Den Danske Kirke i London? 

 

 

Du kan blive konfirmeret helt på samme måde som i Danmark. Dog er undervisningen tilrettelagt anderledes, fordi konfirmanderne kommer fra hele London-området. Man skal være medlem af kirken for at blive konfirmeret. 

 

 

Tilmelding og indskrivning til sæson 2023-2024

 

 

Tilmelding og indskrivning foregår  søndag d. 17. september 2023, kl. 11.00  i Den Danske Kirke. Vi begynder med gudstjeneste, derefter er der møde med forældre og konfirmander med orientering om tilmelding, undervisning og en masse praktiske spørgsmål. Send en e-mail på forhånd om at I kommer.

 

 

Dåb og dåbsattest

 

 

Man skal være døbt for at blive konfirmeret. Ved indskrivningen skal man medbringe kopi af dåbsattest. Hvis man ikke er døbt, men gerne vil konfirmeres, finder vi et tidspunkt inden konfirmationen, hvor dåb kan finde sted.

 

 

Undervisning

 

 

Undervisningen er fordelt på 10 søndage. Hver gang begynder vi med gudstjeneste kl. 11.00, derefter frokost og undervisning indtil ca. kl. 15.00. Undervisningen foregår primært på dansk, dog delvist på engelsk hvis nødvendigt.

 

 

 

Datoer for konfirmationsforberedelse:

17. september, 1. oktober, 22. oktober, 5. november, 26. november, december ferie. 2024 datoer kommer senere.

 

 

 

Konfirmation

 

 

Konfirmationsdagen er søndag d. 7. april 2024, kl. 11.00.

 

 

Betaling

 

 

Prisen er £280 (forbehold for ændringer) som dækker let frokost og kage hver gang, undervisningsmidler og reception efter konfirmationen. Beløbet kan indbetales på en gang eller i 2 rater, alt efter hvad man foretrækker.

 

 

Præst

 

 

Margith Pedersen, Den Danske Kirke, hvor man også kan få yderligere oplysninger på email: [email protected] eller tlf: 07872469128.