Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Højskoledag med forfatteren og præsten Kristian Ditlev Jensen

JAN
30

Højskoledag med forfatteren og præsten Kristian Ditlev Jensen


Søndag d. 30. januar 2022, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Den Danske Kirke i London
Kristian Ditlev Jensen
Højskoledag med forfatteren og præsten Kristian Ditlev Jensen

Kristian Ditlev Jensen er forfatter, litteraturkritiker og sognepræst for 136 sjæle på Anholt. Han besøger Den Danske Kirke i London for at fortælle om sit forfatterskab og om sin seneste roman, der hedder BAR.

Kristian Ditlev Jensen debuterede i 2001 med selvbiografien Det bliver sagt, der skildrer de seksuelle overgreb, han var udsat for som barn. Han har siden skrevet 15 bøger i alle genrer - rejseberetninger, fagbøger, noveller, romaner, skuespil. Hans fokus er nu på at skrive romaner.

Romanen BAR har fået fremragende anmeldelser i den danske presse. Bogen er delvis baseret på forfatterens eget store alkoholmisbrug indtil for 10 år siden, hvor han blev tørlagt, og handler om alle aspekter af alkohol - lige fra de voksnes nydelse, set med barneøjne, til de første smagsprøver, den unges eksperimenter med øl, de studerendes fester, journalisternes selvmedicinering … Og videre ind i et egentligt misbrug. 

Det kan lyde deprimerende, men Bar er også en undersøgelse af beruselsen, det hæmningsløse, det frigjorte. Romanen er struktureret som en kontrafaktisk selvbiografi, så den handler om forfatterens eget liv, men den fokuserer på alt det, der ikke skete, og alt det, der - lige så godt - kunne være sket. 

Kristian Ditlev Jensen tager prædkien til gudstjensten inden. Og der er frokost til salg i vores church-hall imellem de 2 arrangementer. 

Ophavsret: