Torsdag d. 25. november 2021, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Den Danske Kirke i London
BOGKLUBBEN

Alle er velkomne i bogklubben. Bare mød op! Vi mødes i kirken og deler i al uhøjtidelighed de indtryk og holdninger, den aktuelle bog har vakt. Ind i mellem har vi vedkommende forfattere på besøg.

Vi diskuterer ’Rosarium’ af Charlotte Weitze. 416 sider, 250 kr som paperback, 150 kr som e-bog/lydbog.

En vildtvoksende slægtsroman om en ung pige, som slår rod i skoven, et kloster fuld af nonner der lever af lysnæring, og en botaniker på jagt efter en rose med usædvanlige egenskaber. Fortællingen strækker sig fra begyndelsen af det 20. århundrede til nutidens USA og videre ind i fremtiden. Med sin på én gang realistiske og eventyrlige prosa skriver Charlotte Weitze om planter og forplantning og om at bære kimen til en livsform, hvor menneske og natur indgår i en mere organisk sammenhæng.

Bogklubmøderne holdes i kirkens nyrenoverede lokaler, så længe restriktioner gør det muligt. Her vil være mulighed for at købe kaffe/thé, og lidt let frokost.

Ophavsret: