Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Vellykket fejring af byggeprojektet

Vellykket fejring af byggeprojektet


# Klumme
Udgivet torsdag d. 9. december 2021, kl. 13:16

Af Flemming Kloster Poulsen

 Det blev en vellykket dag med festgudstjeneste og reception da vi søndag 5. december fejrede færdiggørelsen af kirkens store byggeprojekt. Ambassadør Lars Thuesen deltog sammen med sin hustru Jeanine. Fire præster fra Danmark var kommet over fra Danmark og deltog i gudstjenesten. Flemming Kloster Poulsen bar den messehagel som Dronning Margrethe designede og broderede og som blev givet til kirken for et år siden.

Gudstjenesten sluttede med at kirkerådets formand Bette Petersen Broyd holdt en smuk takketale til alle dem der på forskellig vis har medvirket til at kirkens byggeprojekt blev en realitet, både donorer, byggefolk og menigheden som stærkt har bakket det op.

Efter gudstjenesten var der reception i Church Hall med champagne, canapeer og højt humør, hvor man fik lejlighed til at hilse påhinanden. Samtidig fik blev ambassadøren m.fl. vist rundt i de nyindstandsatte mødelokaler og præsteboligen. 

På trods af corona og på trods af at Dronningen i sidste øjeblik måtte melde afbud blev det en god og velllykket dag. Herfra en meget stor tak til en talstærk menighed og alle de mange frivillige som var i gang hele dagen for at få gudstjeneste, reception, canapeer, udluftning, zoom, musik, oprydning og alt muligt andet til at gå op i en højere enhed.

HERkan billeder fra dagen ses

Ophavsret: