Udstilling af Dronningens forarbejde til messehagelen

# Aktuelt
Udgivet torsdag d. 18. november 2021, kl. 13:34

Udstilling af Dronningens forarbejde til messehagelen

I forbindelse med festgudstjenesten 5. december åbner vi også en udstilling af Dronningens forarbejde til messehagelen. Udstillingen kan ses i en montre, som er opstillet inde i kirken.

Inden Dronningen gik i gang med messehagelen besøgte hun kirken og tilbragte kreativ tid i kirkerummet til at skitsere, matche farver og lade sig inspirere af udsmykningen og symbolikken hun ønskede at fremhæve.

Gavmildt har H.M. Dronningen udlånt disse forarbejder så vi kan fremvise processen i dens tilblivelse.

Udstillingen vil være tilgængelig ved alle kirkens gudstjenester og aktiviteter frem til 1. februar 2022.

Vi er meget taknemmelige for det kreative samarbejde med H.M. Dronningen, hoffets kurator og Den Danske Ambassade i London.

Vi glæder os til at se kirkens menighed og venner.

Ophavsret: