Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

JULEINDSAMLING

JULEINDSAMLING


# Aktuelt
Udgivet torsdag d. 11. november 2021, kl. 10:33

I år holder vi igen stor juleindsamling, som løber fra 15. november til 15. januar. Alle gaver og donationer til kirken i den periode bliver regnet med i juleindsamlingen.

Vi har nu overstået den store istandsættelse af kirken. Vi har også næsten overstået pandemien. Det betyder at vi nu igen er på normalt niveau med gudstjenester og aktiviteter. Rammerne er de bedste de har været i årevis. Derfor ønsker vi også at holde et højt niveau for gudstjenester og arrangementer, musik og mad. Der skal være noget at komme efter.

Men det er ikke gratis. Vores kirke bliver drevet og financeret af medlemsbidrag, indsamlinger og donationer. Desværre mistede vi vigtige indtægter i byggeperioden, blandt andet fra Danish Fair. Derfor beder vi i år om en solid gave til kirken. Og derfor tæller hvert enkelt bidrag, stort eller lille. 

 Så altså: stor tak for hvert et bidrag til årets juleindsamling.

Man kan give sit bidrage via vores hjemmeside under menupunktet: Støt kirken. Eller du kan sende en check til kirken. Eller aflevere dit bidrag personligt ved kirkens gudstjenester og arrangementer. 

Ophavsret: