Gradvis genåbning af kirken efter lockdown

# Aktuelt
Udgivet onsdag d. 29. juli 2020, kl. 12:41

Efter lockdown genåbnede vi kirken søndag d. 5. juli for gudstjenester, vielser, bisættelser m.m. På trods af restriktionerne var det en stor glæde at komme tilbage.

Der er stadig betydelige restriktioner for alle kirker, moskéer og synagoger i London. Indtil videre gælder følgende:

• Man skal på forhånd sende en mail til præsten og melde sig til gudstjeneste.
  • Foreløbig tillader vejledningerne fra regeringen og vore engelske nabokirker at vi kan være 20 kirkegængere plus kirkens ansatte til en gudstjeneste. Vi håber, at vi gradvist gennem efteråret kan hæve dette deltagertal.
  • Samtidig er vi omhyggelige med at holde to meters afstand mellem alle som er til stede i kirken. Ligeledes anbefaler vi at man bruger håndsprit, som er sat frem i kirken, til at rense sine hænder og holde så god håndhygiejne som muligt.
  • Med hensyn til ansigtsmaske er anbefalingen at vi bruger vores sunde fornuft.
  • Dette gælder også for dåb om lørdagen, vielser og bisættelser.
  • I løbet af september håber vi at få på plads hvordan vi holder nadver.
  • Med hensyn til fællessang, så siger vejledningen at vi ikke kan have menighedssang, men vi kan heldigvis godt have to korister stående oppe ved orglet til at synge.

Alt efter hvordan Coronavirus epidemien udvikler sig i efteråret, håber vi, at vi gradvis kan åbne mere og mere op, så vi på et tidspunkt når til en mere normal gudstjeneste.

Til sidst skal nævnes, at vi stadig i efteråret i størst muligt omfang vil give mulighed for, at man kan følge gudstjenesten på Zoom.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i kirken igen!