Udgivet ons d. 24. jun 2020, kl. 14:28

Tirsdag d. 23. juni 2020 annoncerede Premierministeren, at kirker kan genåbne for gudstjenester, vielser og begravelser fra den 4. juli.

Den Danske Kirke i London har været lukket siden 15. marts på grund af Coronavirus krisen og deraf følgende lockdown. Nu, hvor krisen er under kontrol, er regeringen begyndt at hæve lockdown og fra 4. juli kan kirkerne igen åbne for gudstjenester. 

Det er vigtigt, at vi i hele genåbningsfasen overholder de gældende retningslinier for håndhygiejne, social distance, og rengøring. Det skal vi, ikke kun af hensyn til ældre og særligt udsatte mennesker, men simpelthen fordi kirken er et offentligt hus, hvor alle skal kunne færdes så sikkert som muligt.

 

Endnu ved vi ikke præcist, hvor mange vi må være til en gudstjeneste, men det tyder på at vi kan være mellem 20 og 30 personer i begyndelsen. Vi vil løbende opdatere om, hvor mange der kan deltage. Det vil vi gøre her på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på Facebook

Som udgangspunkt følger vi den britiske regerings vejledning for kirker, synagoger og moskeer – og gode råd fra vore engelske nabokirker (Camden nord- og sydprovstier, Edmonton Stift). 

Vi forventer at vi henover sommer og efterår vil kunne samles flere og flere i kirken, både til gudstjenester og alle andre arrangementer.

 

Kategorier Aktuelt