Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Gudstjenester på Zoom

Gudstjenester på Zoom


# Aktuelt
Udgivet torsdag d. 16. april 2020, kl. 11:53

Eftersom kirken i denne tid er lukket for aktiviteter inviterer vi nu i stedet til online gudstjeneste hver søndag på Zoom. Vi holdte de første to gudstjenester i påsken, med over 100 deltagere til Langfredag og næsten 200, der fejrede Påskedag sammen. Det er fantastisk, at vi kan mødes og fejre gudstjeneste sammen, selvom vi lige nu skal holde afstand og sidde hver for sig. 


Kunne du tænke dig at være med? Herunder er en kort guide til hvordan du kommer i gang med Zoom og finder den næste gudstjeneste. 


Zoom - what to do? 

Gudstjenesterne foregår direkte på Zoom, kl. 11.00 søndag formiddag og varer ca. 40 min. 


For at deltage skal du blot downloade Zoom (hvis ikke du allerede har det). Så er du klar. Det kan gøres her


Når du har downloadet Zoom, skal du bruge linket til søndagens gudstjeneste. 

Vi kan af sikkerhedsmæssige grunde desværre ikke lægge linket åbent ud, men det sendes ud i kirkens nyhedsbrev. Skulle du ikke modtage nyhedsbrevet, så kan linket til søndagens gudstjeneste fåes gennem kirkens administrator eller kirkens præster


Når du trykker på linket åbner Zoom og derfra kan du blive lukket ind til gudstjenesten. Til alle gudstjenester er der check-in inden gudstjenesten begynder, så der er god tid til at finde ind og få styr på teknikken. 


Der kan desværre ikke holdes nadver til gudstjenesterne på Zoom, men ellers har gudstjenesterne samme forløb som en almindelig højmesse. 

Vi glæder os til at se dig til gudstjeneste på Zoom!

Ophavsret: