Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Status på byggeriet i kirken

Status på byggeriet i kirken


# Aktuelt
Udgivet lørdag d. 31. august 2019, kl. 11:12

Af Dorte Bille Harding, formand for kirkerådet

Starten på kirkens byggeprojekt er desværre blevet forsinket. Thames Water’s flytning af vandrør under Albany Street, bag kirken, som en del af HS2 projektet, betyder at Camden Council ikke tillader yderligere afspærring af vejen, end ikke midlertidigt. Og da kirkens byggeprojektet kræver mange leveringer af maskiner og materialer, og frakørsel fra udgravninger, direkte fra Albany Street, har vi været nødt til at forsinke starten, og desuden acceptere et langsommere byggetempo. Istedet for 10 store lastbiler om dagen, har vi fået tilladelse til daglig adgang for maksimum 5 mindre vogne.  

 Vi har jo indhentet Full Planning Permission til byggeriet fra Camden Council, og kan godt ærgre os lidt over at ingen advarede os om det planlagte vejarbejde – men vi må videre. 

Sammen med CF Møller Architects og entreprenøren Coniston Ltd har vi måttet revidere hele tidsplanen. Forsinkelsen bliver dyr og besværlig for projektet, og betyder desværre også at brugerne af kirken må vente længere med at gøre brug af de renoverede lokaler. 

  • Jordvarmeanlægget og gulvvarmen i selve kirkerummet forventes færdig lige før jul. Entreprenøren lover fortsat at rydde pænt op hver fredag eftermiddag, så vi kan bruge kirken i weekenden, både til gudstjenester og de mange planlagte kirkelige handlinger. Men indtil jul må vi se i øjnene at vi ikke – som planlagt – kan afholde arrangementer i kirkerummet på hverdage. 
  • Church hall – hvor vi etablerer handicapegnet toilet, større butik, udvidet lager og nye trapper - vil først være færdig til maj 2020.
  • Præsteboligen og de nye mødelokaler nedenunder vil være færdige til maj 2020, men terrasseanlægget foran, og ny beplantning i haverne vil strække sig indtil juli 2020.
  • Indvendig maling i kirkerummet er stadig planlagt i kirkens sommerferie i august 2020    


Heldigvis bakker både arkitekter og entreprenører fuldstændig op om projektet, og jeg kan forsikre jer om at alle gør hvad de kan for at arbejdet bliver afsluttet så hurtigt som muligt. På trods af besværlighederne håber vi kirkens brugere vil vise forståelse for denne uventede situation.

Ophavsret: