Bliv konfirmeret i Den Danske KirkeBliv konfirmeret i Den Danske Kirke

Alle herboende danske unge på omkring 14 år kan blive konfirmeret i Den Danske Kirke. For at blive konfirmeret skal du være døbt, have gået til konfirmationsforberedelse og have deltaget i et antal gudstjenester.

De fleste konfirmander har lang vej til kirken. Derfor samler vi undervisningen over et antal søndage, hvor vi mødes til gudstjeneste kl. 11.00 og fortsætter med frokost og forberedelse Desuden mødes vi to weekender/hele dage.

Hvert år en søndag i begyndelsen af september er der introduktion for konfirmander og deres forældre. Efter introduktion går I sammen til den første gudstjeneste. Du skal medbringe din dåbsattest.
Er du ikke allerede døbt, kan du blive det undervejs. Og du skal kunne forstå dansk, da undervisningen foregår på dansk.

Vi forventer, at konfirmandens familie er medlem af Den Danske Kirke i London.

Yderligere oplysning om konfirmation 2017/2018 vil være at finde på denne side fra foråret 2017.

Man er velkommen til at kontakte præst Flemming Kloster Poulsen forinden på tlf. 020 7935 1723.