Ny i London?Ny i London?

Mange danskere flytter til Storbritannien for at søge arbejde og opholde sig her en kortere eller længere periode. Det er på mange måder let at flytte hertil. Langt de fleste danskere taler sproget godt, og kulturelt er englændere og danskere ikke langt fra hinanden. Der er tydelige historiske forbindelser mellem de to lande.

Ikke desto mindre skal man lære et nyt arbejds- og boligmarked at kende, et nyt sundhedssystem og et nyt skolesystem. Det kan virke uoverskueligt at danne sig et overblik over alle disse ting, og endnu sværere bliver det, når man skal tage stilling til f.eks. hvilken skole, man skal sende sit barn i. Derfor har vi sammensat en guide, der forhåbentligt kan give svar på nogle af de spørgsmål og tanker, man som tilflytter gør sig.

Arbejde
Bolig
Bank
Skole og universitet
Sundhedsvæsen
Transport

Vi håber vores guide kan gøre flytningen til London lidt lettere - og henviser i øvrigt til hjemmesiderne for Den Danske Ambassades og KFUK i London.