En dansk folkekirke i Regent's ParkEn dansk folkekirke i Regent's Park

St Katharine's er kirke for alle danskere, der i kortere eller længere tid opholder sig i London. Vi er den danske folkekirke i udlandet - en evangelisk-luthersk kirke, som holder gudstjenester, døber, konfirmerer, vier og bisætter ganske som i en dansk sognekirke.

Kirken ligger i det nordøstlige hjørne af Regent's Park, tæt på Camden Town. I forbindelse med St Katharine’s finder du kirkens "churchhall" - de lokaler, der danner rammen om kirkens kirkelige og kulturelle aktiviteter.

Churchhall'en er åben hver dag undtagen mandag. Du kan komme og læse danske aviser og blade eller købe danske madvarer i butikken. Det er også her, mange af kirkens kulturelle arrangementer afholdes.

Vi er også sømandskirke og vi besøger danske skibe, der lægger til langs Themsen og ved kysten.