Rugbrød, remoulade og rødkålRugbrød, remoulade og rødkål

I kirkens butik sælger vi danske madvarer samt dansk design. Du kan købe hjemmelavet rugbrød og leverpostej, rødkål, agurkesalat, ost, sild, remoulade, tarteletter, lagkagebunde, chokolade, marcipan, slik og frostvarer m.m. Vi køber stort ind til jul og til basaren i maj, og vores sortiment og lagerbeholdning vil afspejle årstiden. Du kan handle dagligt i kirkens åbningstid, og du kan betale med kort eller kontanter.

Butikken har også et lille udvalg af dansk design og ABC produkter til børn. Kom ind i butikken og så de flotte ting eller kontakt kirken hvis du vil have mere information om produkter og priser. Nedenfor er et par eksempler på de produkter vi sælger for tiden.

Peter Jensen TaskePeter Jensen Taske

Den danske designer Peter Jensen, har designet denne taske specielt til Den Danske Kirke i London.

ABC produkterABC produkter

Lær det danske alfabetet med disse fine ABC plakater, der findes i flere farver.

ABC TaskeABC Taske

Lær det danske alfabetet med denne fine taske.

Din SundhedDin Sundhed

Køb din Sundheds produkter i vores butik. Din sundhed er er en mindre, økologisk producent og distributør af naturlig sundhed og helsekost.

Eventyr isEventyr is

Vi sælger et udvalg af forfriskende is med f.eks. lakrids eller limonadesmag fra Eventyr Is.