Velkommen til Den Danske Kirke i LondonVelkommen til Den Danske Kirke i London

BYGGEPROJEKTET ER 'I HUS'

For nøjagtigt et år siden orienterede vi bredt om C.F. Møllers flotte byggeprojekt for kirken. På daværende tidspunkt var der kommet tilsagn om støtte fra AP Møller Fonden og Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond, Pandora m.fl. Det rejste naturligvis også en række spørgsmål: Hvad kommer det til at koste? Hvordan bærer vi os ad med at fremskaffe de resterende midler?

I dag, et år senere, er der svar på alle spørgsmålene. Årets fundraising har båret frugt, og der i løbet af året fra fonde, virksomheder og privatpersoner indkommet tilstrækkelig med støtte til, at byggeprojektet kan udføres i sin helhed. Vi håber at kunne begynde arbejdet i januar 2018.

Ligeledes ser det positivt ud m.h.t. facaderenoveringen. Kirken regner med svar fra Heritage Lottery Fund i marts og forventer at kunne gå i gang med arbejdet i april. Hvis alt går efter planerne, vil kirkens nye, renoverede rammer kunne indvies i sommeren 2019.

TAK TIL ALLE, SOM HAR BIDRAGET.

FASTELAVNSFEST FOR HELE FAMILIEN

Fastelavn, ligger altid syv uger før påskedag, der falder den første søndag efter den første fuldmåne efter forårsjævndøgn. Der er skam orden i systemet!

Også når vi igen i år, inden fasten for alvor begynder og varer ’lige til påske’, indbyder til fastelavnsfest i kirken for hele familien.

Der vil være alt, hvad der hører til en fastelavnsfest af festligt udklædte børn, tøndeslagning, kåring af kattekonger og dronninger samt præmie for bedste kostumer.

Vi synger fastelavnssange, serverer fastelavnsboller og laver fastelavnsris.

Entre £4 pr. person. £3 for kirkens medlemmer. Børn under 2 år gratis.

LØRDAG DEN 25. FEBRUAR KL. 14.00