Velkommen til Den Danske Kirke i LondonVelkommen til Den Danske Kirke i London

VELKOMMEN TIL ÅRETS BASAR

Så er forberedelserne for alvor i gang til årets basar. Danske Kvinder i England & kirken byder alle med interesse i at opleve dansk kultur, mad og design velkommen til årets BASAROPLEVELSE.

Fra de mange boder tilbydes et stort udvalg af danske delikatesser, dansk design [contemporary og vintage], dansk kunsthåndværk og meget mere.

Der er aktiviteter for børnene, som også har deres egen tombola.

Restauranten byder på smørrebrød, wienerbrød, og i pølseboden sælges hotdogs med Cocio, naturligvis!

Særdeles gode Raffle gevinster og flot auktion, med Lars Tharp som auktionarius.

Sæt X i kalenderen; vi glæder os til at se jer.

LØRDAG DEN 13. MAJ KL. 11.-17.00

ORGELKONCERT

Kirkens organist Christian Devantier spiller værker af Bach, Elgar, Stamm og Messiaen.

Hele orglets pibebatteri vil klinge i fuld kraft med første sats af Elgars symfoniske orgelsonate og den sprøde klang fra Bach vil lysne op. Med Stamm skal vi en lille tur til Brasilien, hvor det rytmiske drive er i fokus. Hos Messiaen kan man få en næsten surrealistisk oplevelse fra hans modernistiske tonesprog.

Efter koncerten er der mulighed for at spørge mere ind til værkerne eller orglet. Der kan købes forfriskninger. Koncerten er gratis!

SØNDAG DEN 30. APRIL KL. 13.