Velkommen til Den Danske Kirke i LondonVelkommen til Den Danske Kirke i London

SOMMERFERIE I AUGUST

Kirken er sommerlukket frem til den 1. september, hvor vi byder velkommen til vores nye organist Troels Jensen og de nye assistenter Julie Busk Løgager og Mie Kjærgaard Pfeiffer.

Du kan møde dem første gang ved gudstjenesten søndag den 3. september kl. 11 og igen ved det traditionelle kagebord i haven torsdag den 7. september kl. 14.00.

Læs om efterårets aktiviteter i det nye kirkeblad her.

På kirkens telefon 020 7935 7584 henvises august måned til præsterne.

VI ØNSKER ALLE EN GOD SOMMER.

VELKOMMEN NYE MEDLEMMER

Tak til alle kirkens medlemmer og alle de ca. 10.000 andre, som i løbet af et år deltager i kirkens aktiviteter, er modtagere af nyhedsbrevet, følger kirken på de sociale medier og dukker op til gudstjenester, søndagsfrokoster, Santa Lucia, juleklip, juletræsfest, fastelavn, Santkhans, basar m.m.

Som kirke og kulturhus er vi her for alle de ca. 50.000 danskere i Greater London. Det er ikke en betingelse at være medlem for at kunne deltage i de mange kirkelige og kulturelle aktiviteter. Men har du haft gode oplevelser i kirken, kan du ved at tegne medlemskab være med til at gøre en forskel. Det er nemlig medlemmerne, som først og fremmest sikrer bevarelsen af Den Danske Kirke i London.

Kirken modtager ganske vist midler fra Danske Sømands- og Udlandskirker til aflønning af vores præster, men ingen midler til den daglige drift - hverken fra den danske stat eller fra Folkekirken. Og desværre betyder det, at vi fra 1. december må sige farvel til en af kirkens præster, blandt andet fordi vi ikke har mulighed for at stille to præsteboliger til rådighed.

Læs mere om MEDLEMSKAB, som er årligt £84 for enlige, £108 for familier og £60 for studerende og pensionister.